Sudėtingi išbandymai FK Viltis nesibaigia. Sekmadienio popietę vilniečiai praleis Kybartuose, kur jų laukia vietos FK Sveikata. Ilga kelionė į Karaliaučiaus pasienį Vilties futbolininkams niekada nebūna lengva, o šiuo metu demonstruojama kybartiečių forma žaidžiant namų rungtynes, kelia dar daugiau rūpesčių.

Pastarosios rungtynės Vilniaus klubui baigėsi ne itin laimingai. Paskutiniajame mače komandai teko pripažinti FA Šiauliai B pranašumą, kai mačas baigėsi rezultatu 0:2, svečių iš Žemaitijos naudai. FK Viltis šiuo metu demonstruoja ne itin įkvepiančią formą, tad kova su į priekį turnyrinėje lentelėje įsiveržusia Kybartų sveikata laukia itin sudėtinga.

Savo ruožtu, sėkmė kybartiečius paliko antradienio vakarą, Vilniuje. Kiek dramatiška mačo su FM Ateitis baigtis, kai pora žaidėjų prieš save išvydo raudonas korteles, neišgelbėjo FK Sveikata paskutinėmis susitikimo akimirkomis ir pastarieji rezultatu 2:3 nusileido vilniečiams. Šiuo metu Kybartų klubas savo sąskaitoje turi surinkę 15 taškų ir užima 9 vietą turnyrinėje lentelėje, Viltis – 13 vietoje.

Dvikova tarp FK Viltis ir FK Sveikata prasidės sekmadienį, 15:00, Kybartų miesto stadione. Tai bus vilniečiams itin svarbus mūšis, norint kovoti dėl vietos turnyrinės lentelės pirmoje pusėje. Sostinės klubo gerbėjus, negalinčius atvykti palaikyti komandos, kviečiame įvykius aikštėje sekti FK Viltis socialinių tinklų Faceboook ir Instagram paskyrose.